Tel.:
China Elektrische Pijpmachine fabrikant
Hangzhou Hongli Pipe Machinery Co., Ltd.

Gespecialiseerd in Pijpleidingsverbinding

Thuis

Hangzhou Hongli Pipe Machinery Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5

Hangzhou Hongli Pipe Machinery Co., Ltd.

Co. van de Pijpmachines van Hangzhouhongli, Ltd is een dochteronderneming van de Groep van Hangzhou Hongli, die zich in het ontwerpen van en de productie van pijphulpmiddelen specialiseren.

 

De Groep van Hangzhouhongli heeft twee bedrijven, Co. van de Pijpmachines van Hangzhou Hongli, Ltd en de Machinesco. van Hangzhou Huaxing, Ltd, die een productiegebied van 25.000 vierkante meters behandelen met meer dan 250 personeelsleden met inbegrip van 15 ingenieurs.

 

De Huaxingsmachines werden gevestigd in 1986. Na jaren van het harde werk, Hongli-zijn de Pijpmachines één van de belangrijke fabrikanten van pijphulpmiddelen in China geweest. Onze hoofdproducten omvatten het inpassen van machines, kernboren, broodjesgroovers, pijpsnijders, pijpbuigmachines, afvoerkanaal schoonmakende machines, druk het testen pompen en gaten scherpe hulpmiddelen. Meer dan 40.000 reeksen van piep die machines inpassen zijn beschikbaar.

 

Wij Hongli houden ontwikkelend nieuwe producten en verbeterend productietechnologie om kwaliteitsproducten te verzekeren. De controle van kwaliteit is de eerste opdracht voor ons bedrijf om de beste producten en de dienst te verzekeren.

 

In de geest van de „goede dienst voor cliënten“, wij bronmachtshulpmiddelen, handhulpmiddelen, en automobielhulpmiddelen van partnerfabrieken in China.

 

Wij hopen om met elk van onze oude en nieuwe cliënten samen te werken en u te dienen beter en beter.

 

Hoofdproducten

 

 

 

   

 

De bovengenoemde inpassende machines, de pijp machines groeven en de pijpsnijders die zijn originele producten toen de fabriek werd gevestigd. Pijp het buigen, de de schoonmakende machines van het pijpafvoerkanaal en snijmachines van het pijpgat en een andere hulpmiddelen werden onlangs ontworpen en werden later ontwikkeld.

 

De vervangstukken en de volledige reeks machines zijn allen beschikbaar om vanaf uw verzoek worden vervaardigd.

 

 

Marktaandeel

 

Ons bedrijf Hongli is in zaken sinds 1988 als de Machinesfabriek van Hangzhou Huaxing geweest. Wij zijn gegroeid om één van belangrijke verwerkende bedrijven te zijn die van pijp machines inpassen en pijp die machines en pijpsnijmachines en de snijders van het pijpgat in China met vele klanten groeven rond de bol.

 

 

Van de de de Machinesinvoer & Uitvoer van Hangzhouguanba Co., Ltd is ons zusterbedrijf. Onze prioriteit is producten en oplossingen te ontwerpen te veroorzaken en te leveren die uw baan gemakkelijk gedaan maken.

 

 

 

Merkbevordering

 

Vandaag, zijn wij geëngageerd aan het helpen van onze klanten en de bouwwaarde op lange termijn in de wereldmarkt slagen zodat ontwikkelen wij sommige agenten rond de bol.

 

Wij maken OEM over de hele wereld voor sommige merken terwijl wij ook onze eigen twee merken hebben: De Koning van de Hongliandtijger wat ook populair zijn. Tot nu toe hebben wij agenten in Korea voor merk Hongli en in binnenlandse markt voor de Koning van de merktijger.

 

 

Wij Hongli-Pijpmachines hebben agenten van de Koning van de Merktijger/虎王牌 in elke provincie van het vastelandsmarkt van China.

 

Nu, hebben wij hongli meer dan 200 leden. Wij willen altijd soorten activiteiten hebben om ons werk interessant en energiek te maken zijn.

 
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : TIJGERkoning, HONGLI, GUANBA

Aantal werknemers : 201~500

Jaarlijkse omzet : 2.5 million-5 million

Opgericht Jaar : 2003

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf

Hongli is een bedrijf dat samenbrengt technologie en techniek om innovatieve oplossingen voor onze klanten in de waaier van pijp te verstrekken die machines inpassen, pijp die machines, pijp buigende machines, pijpsnijmachines, de schoonmakende machines van het pijpafvoerkanaal en een andere pijpmachines en hulpmiddelen groeven.

 

Hongli met 23180 cm ² werkplaats.

 

 

 

 

bedrijfsdiensten

 

Pre-sales

 

Verleent Onderzoek en Ontwikkelings de Ontwerpdiensten

De Tijd van de onderzoeksreactie

 

Hongli heeft 30 Jaar van R&D-ervaring. 30 jaar geleden worden de tekeningen met de hand getrokken; 15 jaar geleden gebruiken wij een computer aan druktekeningen; en nu gebruiken wij allen nauwkeurig computerto draw.with 30 jaar technologieupdates, gaat onze productkwaliteit door hulp en grenzen vooruit.

 

 
 
 
Inspectiemateriaal
 
 
 

 

Verkoop

 

Perfecte de Leveringsdatum van het kwaliteitscontrolesysteem

QC Teamstructuur

QC Vooruitgang

 
 
Vrachtvervoer
 
 

Naverkoop

 

1 jaargarantie

De reactie van de 24 uren

De volgende dienst

Nieuwe duw

 

 

De Inernational-Handel

 

1. Overzeese manier


Het overzeese verschepen is geschikt bulk-koopt
Wij hebben onze eigen forwarder agent die rijke ervaring hebben om uit te voeren
Onze gewoonlijk haven is Shanghai en Ningbo, kunnen wij de lading naar andere haven, zoals Shenzhen, Qingdao, Xiamen enz. ook verzenden.
 


2. Luchtmanier


Voor de kleine hoeveelheid en de kleine groottelading uitdrukkelijke is de lucht het beste kiest, voor lucht is verschepen geschikt voor zware en grote groottelading.
Wij hebben onze eigen rekening van TNT, DHL, UPS, FEDEXE, EMS, kunnen de lading naar onze klanten rechtstreeks verzenden., zullen wij ook helpen om te controleren welke de beste methode en de prijs voor het verzenden van producten is.


 

 

3. Handelstermijnen


Al onze goederen worden geciteerd gewoonlijk gebaseerd op EXW, maar wij keuren ook FOB goed, CFR, CIF. Wij kunnen ook accpect DDP, DDU, LC.More-gelieve te raadplegen de details onze vertegenwoordigers.

 


4. Forwaderagent


Wij hebben copperated jarenlang met uw forwarder agent. Wij kunnen u voor het volledige proces bijstaan.
Uw verschepende forwarders zijn ook aanvaardbaar, zullen wij ons beste u doen dienen.

 


5. Pakhuisbeheer


Wij hebben 5 vloerenpakhuis. Kan gestapelde duizendenmachines zijn, zullen wij hen in orde zetten. Maak de machine gemakkelijk te vinden en te vervoeren.
Sommige klanten kopen zij vele machines van verschillende leveranciers. Soms moeten zij machnes in één container laden, kunnen wij vrij - pakhuis voor 15 days.and-hulp verstrekken om al douanewerk te doen.

  

6. De pakketdienst


Ons standaardpakket is karton of triplexgeval.
Wij kunnen de pallet voor gebroken kartons avoide maken.

 


 

 

7. Prijsbeleid


Wij zijn manufactory, zijn wij aangeboden EXW-de dienst vele jaren. Dit jaar wij geëngageerd de internationale markt snel om te openen. Wij hebben groot besluit. Als u de producten van ons eigen embleem „HONGLI“ koopt, zal de prijs goedkoper dan zonder enig embleem of naar maat gemaakt embleem.
Wij zouden willen onze klanten bijstaan die snel markt uitbreiden. Wij zullen speciale kortingen aanbieden, wanneer bepaalde ordehoeveelheid met. is.
U heet u welkom om onze regionale verkoopagenten te worden, zullen wij u de markt analyseren helpen en de verkoopprogramma's maken.

 


8. De financierende dienst


Sommige klanten in het de groeistadium, gebrek aan het procureing financiert.
U kunt de Financierende dienst van Alibaba toepassen, bevestigt Onece Alibaba uw toepassing, dan kunt u geld online lenen

 


9. Sourcing de Dienst


Wij hebben exprort 10 jaar. Wij specialiseren ons in integreren van middelen.
Wij kunnen onze klanten helpen om de markt te onderzoeken vinden de aantrekkelijkste producten in beste prijs.
Wij kunnen douane maakten uw eigen embleem voor verschillende producten.
Wij hebben technisch, ontwerp, Onderzoek en ontwikkeling, het team van de Verwervingsverkoop. verleen de treindiensten.

 

 

Bedrijfteam

Hongli woonde altijd tentoonstelling en markten bij en maakt u het weten wij is nog in het werken en ook toont onze nieuwe producten.

 

 

 

Wij bezoeken ook altijd onze klanten en zij bezoeken ons altijd om onze workshops te zien:

 

 
Hangzhou Hongli Pipe Machinery Co., Ltd.
Road van No.2xingxing, Economisch de Ontwikkelingsdistrict van Xingqiao, Yuhang-District, Hangzhou
Tel.:86-571-86260006
Mobile Site Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Elektrische Pijpmachine Leverancier. © 2018 - 2020 electricpipemachine.com. All Rights Reserved.